Tvedestrand Bilverksted med Terje Gundersen startet opp på våren 2012, men verkstedet har vært i byen i lang tid. Verkstedet ble bygget i 1956, og Terje er i dag 3.generasjon som driver det.

Tvedestrand Bilverksted har gode priser, og har mange fornøyde og faste kunder som har brukt oss i en årrekke. Vi utfører reperasjoner på de fleste bilmerker og utfører jobber både for private og bedrifter.

Tvedestrand Bilverksted er godkjent som opplæringsbedrift, samt periodisk kjørekontroll (PKK)-godkjent, også kalt EU-kontroll. Klikk her for å sjekke når din bil skal på EU-kontroll. Vi er også godkjent på karosseri og mekanisk.

Medlem av BilXtra

BilXtra verkstedkjede ble etablert våren 2009 og har på få år vokst seg til en av bransjens største kjeder med over 220 verksteder ved inngangen til 2012. Fremgangen kommer av helhetlige konsepter med presise systemer, god varetilgjengelighet, effektiv logistikk og leveranse, samt kursing og omfattende markedsføring.

En fordel vi tilbyr våre BilXtra-kunder er at du kan få faktura/betalingsutsettelse. BilXtra-kortet gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Les mer om BilXtra-kortet her!